پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناسان تغذیه همواره با کیفت ترین برنامه غذایی را جهت بیماران دردستور کار دارند

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی

مصطفی رنجبرمسئول تغذیه  بیمارستان شهید بهشتی گفت: با توجه به اینکه  بیمارستان شهید بهشتی مرکز سنترال بیماری کرونا هست سعی کردیم با کیفیت ترین برنامه غذایی را جهت شرایط تغذیه بیماران در بیمارستان  اجرا کنیم

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهیدبهشتی همراه با کارشناس تغذیه بیمارستان‌ در خصوص تغذیه بیماران کرونایی و فعالیت کارشناسان این بیمارستان به گفتگو پرداختیم

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی در این زمینه گفت
به دلیل تغییر بخش‌های بستری در بیمارستان ما به بخش‌های بستری کننده بیماران مبتلابه کووید، در تمام واحدهای بیمارستان ودر صورت  افزایش بیماران واحد تغذیه بیمارستان نیز از این موضوع مستثنی نبود؛و درصحنه حضور داشتند و وظایف خود را به نحو احسن و با رضایت قلبی انجام دادند
وی گفت . بدون همکاری گروه‌های درمان و همچنین پشتیبانی در بیمارستان ها امکان کنترل این بیماری وجود نداشت و در بحران نکته‌ای که بسیار حائز اهمیت است کار گروهی است که پرسنل بهداشت و درمان و ستاد پشتیبانی از این آزمون سربلند بیرون آمدند.
 رنجبر در رابطه با حیطه تخصصی تغذیه بیماران  گفت پس از ارزیابی کامل با توجه به شرایط بیمار و نوع علائمی که بیمار دارد، رژیم غذایی مختص بیمارپخت می‌شود و توصیه‌های تغذیه‌ای را بر اساس بیماری زمینه‌ای فرد و علائم بیماری کرونا ارائه می‌دهیم، با توجه به اهمیت رژیم غذایی پرپروتئین و همچنین دریافت آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها به‌خصوص ویتامین A و C برای تقویت سیستم ایمنی بیماران و کارکنان بخش‌های کرونا، استفاده از دورچین‌های پخته در کنار ظرف غذا و هم‌چنین سرو میان وعده به بیماران  داده میشود؛ بنابراین ویزیت بیماران توسط کارشناسان تغذیه و همچنین نظارت بر سیستم خدمات غذایی بیمارستان‌ها نقش مهمی در کنترل و مدیریت این بیماری در بخش‌های بیمارستانی دارد.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی با بیان اینکه بیماران و همراهان بیماران باید با جدی گرفتن این بیماری و سویه جدید اومیکرون از انتشار این بیماری به سایرین با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و درمانی و زدن ماسک جلوگیری کنند تا شاهد جامعه ای سالم پویا و با نشاط باشیم